In 4 stappen van uw ongedierte af:

Ongedierte; kakkerlakken
De meest voorkomende in Nederland is de Duitse kakkerlak. Kakkerlakken zijn actief in de nacht, ze gaan dan opzoek naar vochtig en zoet voedsel, wanneer ze dit niet vinden eten zij ook huisafval, dode insecten, textiel en papier.

Kenmerken
Grootte:              12 tot 16mm lang
Kleur:                  Lichtbruin
Actief:                 Over het algemeen ’s nachts
Waar:                  Achter en onder de koelkast
Kenmerk:           Platte ovale lichaamsvorm

Kakkerlakken zijn lichtschuw en daardoor vaak in de nacht actief. Ze houden zich vooral schuil in de keuken en dan met name achter en onder de koelkast is een favoriete plek. De kakkerlak leeft gemiddeld 6 maanden, in die 6 maanden legt een vrouwtje 4 tot 8 pakketjes met eitjes. Ieder pakketje heeft ongeveer 30 eitjes, dus dat zou betekenen dat 1 kakkerlak voor 240 nakomelingen kan zorgen.

Gevaarlijk?
Kakkerlakken vormen een gezondheidsrisico voor de mens. Ze verspreiden bacteriën, ziektekiemen en schimmels. Bel daarom snel Dasongediertebestrijding 085-4013857, wij zijn 24/7 bereikbaar ook in het weekend en in de avonduren!

Bestrijding
Dat zijn voldoende redenen om bij de eerste beste kakkerlak tot een kakkerlakken bestrijding over te gaan. Das ongediertebestrijding weet wat te doen met een kakkerlakkenplaag en u bent binnen de kortste keren van uw probleem af. Neem gerust contact met ons op.

ACTIE ACTIE ACTIE! BEL NU EN ONTVANG BOVENOP DE 20% KORTING, 3E BEZOEK GRATIS! Bel nu! Wij zijn 24/7 bereikbaar, ook in de avonduren en de weekenden! 085-4013857

kakkerlakkendasongediertebestrijding0