In 4 stappen van uw ongedierte af:

Mieren bestrijden: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele mierenbestrijding voor jouw gemoedsrust

In het voorjaar en in de zomer bouwen de mieren een nest en gaan dan op zoek naar voedsel. Ze zitten dan in je tuin, in je huis of in je bedrijfspand. Ze lopen over het aanrecht en over borden met vers bereid eten. Ze lopen ook letterlijk over je heen. Tot overmaat van ramp

zijn de mieren ook nog eens goede gravers: opritten, terrassen of stoepen verzakken en zorgen voor gevaarlijke situaties.

Last van mieren in huis? Zorg er dan in elk geval voor dat je geen kruimels laat vallen of etensresten laat slingeren, anders lok je alleen maar meer mieren. Volg ook de route die de mieren lopen en maak de oppervlakken waar ze lopen goed schoon. Zo kun je enigszins voorkomen dat de mieren hun eigen geursporen kunnen volgen. Zie je vliegende mieren? Ook daar kunnen wij iets aan doen!

Last van mieren in je bedrijf? Pas dan op voor reputatieschade. Mieren geven een onverzorgde indruk en ze kunnen jouw voedselwaren met bacteriën besmetten. Klanten kunnen ziek worden en claims indienen. Veel klanten zullen je bedrijf niet eens meer willen betreden zodra ze de mieren zien. De les? Onderschat nooit een mierenplaag!

Als je definitief van een mierenplaag verlost wilt worden, dan moet het mierennest worden uitgeschakeld. Dit kun je het beste aan een ongediertebestrijder overlaten.

Kenmerken

  • mierendasongediertebestrijdenincecticiden01Wegmieren zijn zwart, de werksters 4-5 mm groot. Wegmieren leven buiten in nesten in zachte grond of onder straatstenen. De werksters zoeken in grote aantallen naar voedsel. In huis zijn deze mieren vaak te zien als marcherende kolonnes die via dezelfde routes hun voedsel naar hun nest brengen.
  • Faraomieren zijn lichtbruin met een zwarte buik, de werksters zijn 1-2 mm groot. Faraomieren bouwen hun nest in verwarmde gebouwen. Deze mier leeft van rottend organisch materiaal en draagt ziektekiemen met zich mee, die bij de faraomierdasongediertebestrijdingamsterdam0voedselbronnen zijn opgepikt.
  • Rogers mieren zijn van rode kleur en hebben een scherpe angel, de werksters
    zijn 1-2 mm groot. Ze bouwen vaak in vochtige ruimtes en leven van andere insecten.

Gevaarlijk?
Mieren brengen geen ernstige gezondheidsrisico’s met zich mee maar sommigen kunnen wel steken of bijten of tot overlast in uw huis en tuin zijn. Bel daarom snel Dasongediertebestrijding 085-4013857, wij zijn 24/7 bereikbaar ook in het weekend en in de avonduren!

Bestrijding
Als zelf bestrijden niet meer lukt, dan heeft Das ongediertebestrijding de oplossing voor mieren bestrijden en bent u met een professionele bestrijding van uw mierenplaag af.