In 4 stappen van uw ongedierte af:

Ongedierte; mieren
Mieren, iedereen kent ze wel, vooral tijdens de zomermaanden kunnen deze tot last zijn.
Kenmerken

  • mierendasongediertebestrijdenincecticiden01Wegmieren zijn zwart, de werksters 4-5 mm groot. Wegmieren leven buiten in nesten in zachte grond of onder straatstenen. De werksters zoeken in grote aantallen naar voedsel. In huis zijn deze mieren vaak te zien als marcherende kolonnes die via dezelfde routes hun voedsel naar hun nest brengen.
  • Faraomieren zijn lichtbruin met een zwarte buik, de werksters zijn 1-2 mm groot. Faraomieren bouwen hun nest in verwarmde gebouwen. Deze mier leeft van rottend organisch materiaal en draagt ziektekiemen met zich mee, die bij de faraomierdasongediertebestrijdingamsterdam0voedselbronnen zijn opgepikt.
  • Rogers mieren zijn van rode kleur en hebben een scherpe angel, de werksters
    zijn 1-2 mm groot. Ze bouwen vaak in vochtige ruimtes en leven van andere insecten.

Gevaarlijk?
Mieren brengen geen ernstige gezondheidsrisico’s met zich mee maar sommigen kunnen wel steken of bijten of tot overlast in uw huis en tuin zijn. Bel daarom snel Dasongediertebestrijding 085-4013857, wij zijn 24/7 bereikbaar ook in het weekend en in de avonduren!

Bestrijding
Als zelf bestrijden niet meer lukt, dan heeft Das ongediertebestrijding de oplossing voor mieren bestrijden en bent u met een professionele bestrijding van uw mierenplaag af.

ACTIE ACTIE ACTIE! BEL NU EN ONTVANG BOVENOP DE 20% KORTING, 3E BEZOEK GRATIS! Bel nu! Wij zijn 24/7 bereikbaar, ook in de avonduren en de weekenden! 085-4013857