In 4 stappen van uw ongedierte af:

Ongedierte; motten
De larven brengen schade aan uw kleding, tapijten,stoffen en leer. Mocht u dus een mot tegenkomen dan is er mogelijk al schade aangebracht.

Kenmerken
Je hebt verschillende soorten motten:

  • Pelsmotten worden voornamelijk aangetroffen in dierlijk textiel. Volwassenen zijn 6 mm lang, donker bruingeel van kleur met drie stippen. Larven zijn tot 10 mm. Ze maken regelmatige gaten in stoffen.
  • Bruine huismotten leven van dierlijk textiel. Volwassenen zijn 14 mm, bruin met drie of vier stippen. Larven zijn tot 20 mm, bijna wit met bruine kop.
  • Kleermotten zijn 6 tot 8mm lang, strokleurige vleugels en geen markeringen. Larven zijn tot 10 mm lang. De larven maken onregelmatige gaten in stoffen.

Gevaarlijk?
Motten vormen geen gezondheidsrisico voor de mens. Wel kunnen zij veel schade aanbrengen aan uw kleding, stoffen etc. Bel daarom snel Dasongediertebestrijding 085-4013857, wij zijn 24/7 bereikbaar ook in het weekend en in de avonduren!

Bestrijding
Heeft u last van motten en wilt u de motten professioneel laten bestrijden? Dan biedt Das ongediertebestrijding de oplossing.

ACTIE ACTIE ACTIE! BEL NU EN ONTVANG BOVENOP DE 20% KORTING, 3E BEZOEK GRATIS! Bel nu! Wij zijn 24/7 bereikbaar, ook in de avonduren en de weekenden! 085-4013857