In 4 stappen van uw ongedierte af:

Motten bestrijden : in en rondom je huis of bedrijf

Professionele motten bestrijding is wat wij elke dag bieden


Motten leggen eitjes in voedselproducten of in textiel, afhankelijk van de mottensoort. De uitgekomen larven vreten dan het product kapot waar ze in opgroeien. Een gloednieuw tapijt in huis? Je warme winterjas? Pakken meel in je keukenkastje of pallets met meel in je magazijn aangetast? Materiële en financiële schade gaan helaas hand in hand bij een echte mottenplaag!

Wil je mottenlarven bestrijden ? Of heb je last van kleermotten of van voorraadmotten? Je ziet gauw genoeg met welke mottensoort je te maken hebt als je naar de schade gaat kijken. Maar hoe krijg je al die vervelende motten nou weg? De volwassen exemplaren eten zelf niets, maar ze weten wel steeds meer eitjes te leggen. Controleer je kledingkasten en keukenkasten of spit je hele magazijn door als je een bedrijf hebt. Alles wat is aangetast, zal in de meeste gevallen meteen verwijderd en vernietigd moeten worden!


Zelf motten bestrijden is een heel lastig karwei. Met een spuitbus kun je misschien wel wat motten doden, maar als je niets aan de broedplaatsen doet, blijft het probleem bestaan. Met de hulp van een professionele motten bestrijding bereik je meer.

Kenmerken
Je hebt verschillende soorten motten:

  • Pelsmotten worden voornamelijk aangetroffen in dierlijk textiel. Volwassenen zijn 6 mm lang, donker bruingeel van kleur met drie stippen. Larven zijn tot 10 mm. Ze maken regelmatige gaten in stoffen.
  • Bruine huismotten leven van dierlijk textiel. Volwassenen zijn 14 mm, bruin met drie of vier stippen. Larven zijn tot 20 mm, bijna wit met bruine kop.
  • Kleermotten zijn 6 tot 8mm lang, strokleurige vleugels en geen markeringen. Larven zijn tot 10 mm lang. De larven maken onregelmatige gaten in stoffen.


Gevaarlijk?
Motten vormen geen gezondheidsrisico voor de mens. Wel kunnen zij veel schade aanbrengen aan uw kleding, stoffen etc. Bel daarom snel Dasongediertebestrijding 085-4013857, wij zijn 24/7 bereikbaar ook in het weekend en in de avonduren!

Bestrijding
Heeft u last van motten en wilt u de motten professioneel laten bestrijden? Dan biedt Das ongediertebestrijding de oplossing.