In 4 stappen van uw ongedierte af:

Ongedierte; muizen
Aan verschillende signalen kunt u zien dat u last heeft van muizen. Er kunnen uitwerpselen in uw huis liggen, u kunt de geur ruiken die zij achter laten, u kunt krassende geluiden horen of u kunt ze zelfs voorbij zien lopen.

Kenmerken van muizen
Kleur:                  Grijsbruin gekleurd
Kenmerk:           Muffe geur, spitse rode neus, korte poten, zwarte grote ogen

De levensduur van de muis is ongeveer 30 maanden. Ze kunnen zich om de 4 a 8 weken voortplanten waarbij ze tussen de 4 a 6 jongen krijgen, die na 2 maanden geslachtsrijp zullen zijn. Een enkele muis zal dan snel uitgroeien tot een grote plaag.

Gevaarlijk?
Muizen kunnen een gezondheidsrisico vormen voor de mens, ze dragen ziektes met zich mee. Om hun tanden kort en scherp te houden, kunnen de muizen veel schade aan uw omgeving aanbrengen doordat ze door uw eigendom heen knagen. Dit kan zelfs gevaarlijk zijn, denkt u maar aan elektrische bekabeling wat zelfs tot brand kan leiden. Bel daarom snel Dasongediertebestrijding 085-4013857, wij zijn 24/7 bereikbaar ook in het weekend en in de avonduren!

Bestrijding
Wacht daarom ook niet te lang met bestrijden. Das ongediertebestrijding heeft verschillende pakketten voor muizenbestrijdingen, van een enkele muizenbestrijding tot onderhoudscontracten, voor zowel particulier als bedrijven.

ACTIE ACTIE ACTIE! BEL NU EN ONTVANG BOVENOP DE 20% KORTING, 3E BEZOEK GRATIS! Bel nu! Wij zijn 24/7 bereikbaar, ook in de avonduren en de weekenden! 085-4013857