In 4 stappen van uw ongedierte af:

Ongedierte; zilvervisjes
Zilvervisjes komen veel voor in huizen. Ze leven graag in koele en lucht vochtige omgevingen, denk bijvoorbeeld aan uw badkamer of keuken. In nieuwbouwhuizen vestigen ze zich graag, dit omdat het beton en hout nog vochtig zijn.

Kenmerken van zilvervisjes
Grootte:              12mm
Kleur:                  Zilvergrijze kleur
Waar:                  Verwarmde ruimtes
Kenmerk:           2 antennes voorzijde en 3 achter

Franjestaartvisjes is een verzamelnaam voor gelijksoortige als; ovenvisjes, papiervisjes en zilvervisjes. Ovenvisjes komen vaak voor in verwarmde ruimtes zoals bakkerijen en de keukens van horecagelegenheden, papiervisjes in verwarmde ruimtes en meubels die bijvoorbeeld in opslag hebben gestaan.

Gevaarlijk?
Zilvervisjes vormen geen gezondheidsrisico voor de mens, tenzij ze in grote getalen aanwezig zijn, maar hygiënisch is het niet. Daarentegen kunnen papiervisjes wel onherstelbare schade aan papier en documenten brengen. Bel daarom snel Dasongediertebestrijding 085-4013857, wij zijn 24/7 bereikbaar ook in het weekend en in de avonduren!

Bestrijding
Das ongediertebestrijding kan met een bestrijding uw probleem in een keer aanpakken.

ACTIE ACTIE ACTIE! BEL NU EN ONTVANG BOVENOP DE 20% KORTING, 3E BEZOEK GRATIS! Bel nu! Wij zijn 24/7 bereikbaar, ook in de avonduren en de weekenden! 085-4013857

ZilvervisjePapiervisjeOvenvisje10