In 4 stappen van uw ongedierte af:

Ongedierte; Boktorren
De boktor staat in Nederland bekend als een ongedierte dat de meeste schade aan een huis kan aanrichten. Zij eten het hout in uw woning weg waardoor er gaten ontstaan.

Kenmerken
Er bestaan nathoutboorders en drooghoutboorders. De nathoutboorders zullen geen schade aanrichten aan uw woning maar de drooghoutboorders, de huisboktor, wel. U moet vooral letten op de larven van de boktor, zij eten het grootste gedeelte van het hout weg. Deze larve is ongeveer 30 mm, heeft 3 pootjes en is crèmekleurig. Ook kunt u een boktor herkennen aan het geluid dat zij maken tijdens het knagen aan het hout.

Gevaarlijk?
Doordat de boktor het hout weg vreet, ontstaan er gaten waardoor het hout ernstig kan verzwakken. Dit kan leiden tot grote instabiliteit van de constructie een gebouw, en zelfs tot (plaatselijke) instorting. Als een boktorprobleem niet wordt aangepakt, kan dit leiden tot een plaag, en dit heeft grote bouwkundige schade, met nog hogere kosten als gevolg. Het is dus belangrijk om direct actie te ondernemen. Bel daarom snel Dasongediertebestrijding 085-4013857, wij zijn 24/7 bereikbaar ook in het weekend en in de avonduren!

Bestrijden
DAS ongedierte bestrijding kan u helpen de plaatsen waar schade is toegebracht door de boktor te herkennen, door een grondige inspectie uit te voeren. Als de grootte van het probleem is vastgesteld, kunnen wij een behandelplan opstellen en beginnen met de boktor bestrijding. DAS ongediertebestrijding voorziet u altijd van deskundig advies, en leveren kwaliteit bestrijding voor een scherpe prijs.

Voor het maken van een afspraak, vragen of deskundig advies, kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!