U weet niet zeker wat voor ongedierte u in huis hebt. Ongedierte herkennen is lastiger dan dat u denkt. Gelukkig helpt DAS Ongediertebestrijding u daarbij. Per soort hebben wij de kenmerken voor u opgesteld, zodat u makkelijker uw ongedierte kunt herkennen.

Herkent u een van de volgende ongedierte?
Klik op de afbeelding van het soort ongedierte u denkt in huis te hebben. U vindt hier meer informatie over dit soort ongedierte. Zo staan hier de uiterlijke kenmerken, de risico’s die ze kunnen veroorzaken en de plek waar dit soort ongedierte het vaakste voorkomt. Alles tot in detail beschreven met daarbij duidelijke foto’s. Ongedierte herkennen doet u samen met DAS Ongediertebestrijding.

Staat uw ongedierte niet tussen bovenstaande afbeeldingen? Neemt u dan contact op met via de telefoon. Voor DAS Ongediertebestrijding is geen enkele klus een probleem. Samen met u bespreken we de uiterlijke kenmerken, zodat we kunnen vaststellen om wat voor soort ongedierte het gaat. Bij twijfel altijd even een berichtje, want zekerheid van het soort ongedierte is belangrijk in deze fase.

Vindt u het lastig om de uiterlijke kenmerken te beschrijven? Een van onze vakkundige ongediertebestrijders komt graag vrijblijvend langs om bij u op locatie het ongedierte te herkennen. Maak hiervoor online een afspraak.

Bel mij terug
Contact opnemen