[

Bedwantsen bestrijden Amsterdam: in of rondom je huis of bedrijf

 

Bedwantsen – of: bed bugs – kunnen overal zitten en dan met name in B&B’s, hotels of vakantiehuizen. De beestjes verblijven in dezelfde bedden als de gasten. Wie door een bedwants gebeten wordt, kan rekenen op dikke rode bultjes en een heel nare jeuk! Vervelend is ook dat de bedwantsen vanuit de bedden en andere schuilplaatsen in de kamer ongemerkt in de koffers van de reizigers kunnen kruipen. Ze reizen dan mee naar woningen of naar andere logeergelegenheden, waar ze voor nieuwe plagen zorgen!

Helaas herken je een bedwantsenplaag vaak pas als het te laat is. Ze zijn uit de koffers gekropen en hebben zich overal in je woning verstopt. Ze verstoppen zich voornamelijk in bedden, omdat ze daar dicht op je huid kunnen leven, maar ze zitten ook in nachtkastjes, kleding, stopcontacten, achter het behang en zelfs in elektronische apparatuur. Anders gezegd: bedwantsen in je huis zitten overal en dat maakt bedwantsen bestrijden erg lastig!

Het zelf bestrijden van bedwantsen is nagenoeg onmogelijk. Ze vermenigvuldigen zich heel snel en kunnen in allerlei voorwerpen en meubels verstopt zitten. Alles behandelen met een middel uit de winkel helpt niet, want bedwantsen worden snel resistent en ze verplaatsen zich razendsnel zodra ze merken dat ze worden aangevallen. Niet voor niets staan bedwantsenplagen bekend als zeer hardnekkig en wordt er altijd een professionele bedwants bestrijder bij geroepen!

 

Kenmerken van bedwantsen
Een vrouwtje legt ongeveer 180 eitjes per levens periode, bij hogere temperaturen is dit aantal hoger.  Het duurt ongeveer 2 maanden voordat een eitje een volwassene is en de gemiddelde leeftijd van een volwassen bedwants is 14 maanden.

Bedwantsen leven vaak in en rondom het bed, ze verstoppen zich vaak in het matras, bed, meubels rondom het bed, naden en kieren. Ze hoeven zich maar 1 keer per week te voeden en bij een temperatuur van 20 ºC kunnen ze wel tot 30 weken zonder voedsel.

Gevaarlijk?
In principe zijn de bedwantsen die in Nederland leven niet gevaarlijk. Ze zijn niet besmettelijk en kunnen geen ziektes overbrengen. Wel kunt u klachten krijgen wanneer er bedwantsen bij u in huis zijn. Er kunnen klachten worden veroorzaakt zoals astma, allergie en huidproblemen zoals eczeem en infecties. Wanneer u bedwantsen in huis heeft is het daarom wel van belang dat u dit probleem aanpakt. Bel daarom snel Dasongediertebestrijding 085-4013857, wij zijn 24/7 bereikbaar ook in het weekend en in de avonduren!

 

Bestrijding
Bedwantsen zijn heel moeilijk te bestrijden en gaan niet vanzelf weg. Wij raden dan ook altijd aan om zo snel mogelijk een professionele bestrijdingsdienst in armen te nemen. Das ongediertebestrijding heeft op het gebied van bedwantsen bestrijding een breed bestrijdingsaanbod, van zowel insecticide tot verhitting in verschillende prijsklasse.

bedwantsenlevenscyclusongediertebestrijderdas0bedbugssporen0