In 4 stappen van uw ongedierte af:

Muizen bestrijden Amsterdam: in en rondom je huis of bedrijf

Een onaangename geur. Een krassend geluid uit de muren. Doorgebeten kabels. Je bent de muizen in je woning of bedrijf helemaal beu! Ze rennen overal rond en knagen alles aan wat los en vast zit. Wie in aanraking komt met hun speeksel, urine of uitwerpselen, loopt grote kans op een nare infectieziekte. Gelukkig zijn de muizen te schuw om te bijten, maar wat als je je hand eens in een donker keukenkastje steekt, waar een paar muizen net de aanval hebben geopend op een rol beschuit?

Muizen kunnen vooral in de wintermaanden voor veel overlast zorgen. Ze gaan dan op zoek naar voedsel en beschutting om te kunnen overleven. Ze glippen door de kleinste kiertjes je woning of bedrijf binnen en verschuilen zich dan op donkere plekjes. Vinden ze ook genoeg voedsel, dan planten ze zich heel snel voort. Zo snel dat zelfs konijnen er jaloers op zouden kunnen worden! Intussen jaag jij een paar muizen na met een bezem, maar of dat helpt? Wij hebben de oplossing: de muis bestrijden in Amsterdam was nog nooit zo gemakkelijk!

Kenmerken van muizen
De levensduur van de muis is ongeveer 30 maanden. Ze kunnen zich om de 4 a 8 weken voortplanten waarbij ze tussen de 4 a 6 jongen krijgen, die na 2 maanden geslachtsrijp zullen zijn. Een enkele muis zal dan snel uitgroeien tot een grote plaag.

Gevaarlijk?
Muizen kunnen een gezondheidsrisico vormen voor de mens, ze dragen ziektes met zich mee. Om hun tanden kort en scherp te houden, kunnen de muizen veel schade aan uw omgeving aanbrengen doordat ze door uw eigendom heen knagen. Dit kan zelfs gevaarlijk zijn, denkt u maar aan elektrische bekabeling wat zelfs tot brand kan leiden. Bel daarom snel Dasongediertebestrijding 085-4013857, wij zijn 24/7 bereikbaar ook in het weekend en in de avonduren!